Technológia

FOAM JETWASH Autómosók

A FOAM JETWASH önkiszolgáló autómosó technológiai berendezés a CLEANTECH Brand autómosó berendezéseket gyártó és értékestő vállalkozás legújabb fejlesztése. Már a fejlesztési munka kezdetén nyilvánvaló volt számunkra, hogy a FOAM JETWASH technológiának a legmodernebb autómosási technikát kell magában foglalnia.

Csaknem 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a gépjármű tisztítás területén, ezen belül az önkiszolgáló autómosók telepítésében.

Mi a modern önkiszolgáló autómosás technikája?

       Mosás kefe használata nélkül!

        Aktívhabos előmosás!

Nyilvánvaló, hogy a kefe nélküli autómosást a megfelelő tisztítószer és az arra alkalmas műszaki berendezés kombinációjaként lehet megvalósítani, melynek technológiáját a CLEANTECH szakemberei az elmúlt 15 év folyamán tökéletesen kidolgoztak. A cégünk által egyedileg gyártatott és forgalmazott jó minőségi tisztítószerek, a CLEANTECH CARWASH FOAM, valamint a Belga gyártású jól ismert NERTA autóápolási anyagok összekapcsolva a FOAM JETWASH csúcstechnológiájával eredményezi a lehető legjobb megoldást az önkiszolgáló autómosás területén.

A FOAM JETWASH önkiszolgáló autómosók 2005 évi első magyarországi telepítése óta eltelt idő bebizonyította a berendezés sikerét, és mára méltán elmondhatjuk, hogy a FOAM JETWASH önkiszolgáló autómosók az egyik legjobb és legmegbízhatóbb technológiájú berendezések.

FELÉPÍTMÉNY, KÜLSŐ DIZÁJN

Saját fejlesztésünk az az igazán exkluzív kivitelű, teljesen rozsdamentes szerkezeti anyagokból összeállított felépítményt, ami rendkívül vonzó látvány.

Természetesen a konstrukció megvalósítható közönséges szerkezeti acélból festett kivitelben a Tulajdonos igénye szerinti szín összeállításban is.

A térelválasztó elemek szintén különféle anyagokból összeállíthatóak, pl. erősített, edzett kivitelű anyagában kék színű 8 mm vastagságú üvegből, vagy szendvicspanelből, akár reklám hordozó ponyva, stb. A Tulajdonos 2 – 8 állásos kivitelű konstrukciók közül választhat, technikai konténerrel vagy egyedi építménybe beszerelve, teljesen a saját egyedi igényeknek megfelelően.

MŰSZAKI KONTÉNER, GÉPHÁZ

A műszaki konténer, vagy gépház kialakítását úgy terveztük meg, hogy elegendő hely legyen valamennyi műszaki berendezés, a különböző víztároló tartályok elhelyezésére, valamint a tisztítószerek, samponok tárolására is. A konténer bejárata elegendően nagyméretű ahhoz, hogy bármit be lehessen vinni a konténer belsejébe.

Valamennyi földalatti tartály nyílása a konténeren belül található, de ez nem feltétlen szükséges, bárhol el lehet helyezni a tulajdonos kívánsága szerint.

A konténer falai min. 40 mm vastag szendvics panelből készül, ami megfelelő hőszigetelést biztosít a beépített technológia számára. A felépítmény, valamint a szendvics panelek színezését a RAL színskálának megfelelően bármilyen színben ki lehet választani.


EGYEDÜLÁLLÓ HABOSÍTÓ RENDSZER

A FOAM JETWASH technológiában kifejlesztettünk egy olyan egyedülálló habosító rendszert, ahol stabil, összefüggő tisztítószerhab jön létre a gépjármű felületén egy rendkívül rövid időn belül. A felhasználók nagyon pozitívan értékelik ezt a hatást.

A sűrített levegős habosításnak két fontos előnye van:

1, Növeli az autósamponnak a jármű felületén a behatási időt, ezzel növeli a sampon hatásfokát ezáltal az autómosás eredményességét.

2, A hab, mint látvány rendkívül növeli a felhasználók bizalmát a technológiára vonatkozóan, ezért növeli a vevői elégedettséget, ami növeli a visszajáró ügyfelek számát és a forgalom növekedését eredményezi.

Mivel a habképzés gyorsabban történik más önkiszolgáló berendezésekhez viszonyítva, ezáltal a járműveket hamarabb lehet lemosni, így nagyobb a jövedelem termelő képessége.


MAGASNYOMÁSÚ SZIVATTYÚK

A FOAM JETWASH autómosó magasnyomású egysége a kiváló, amerikai gyártmányú CAT 5CP2150W típusú szivattyúkkal van szerelve, melyek már hosszú ideje bizonyították rendkívüli megbízhatóságukat és hosszú élettartamukat.

Az autómosáshoz, mint feladathoz leginkább megfelelő szivattyútípust választottuk, ami 1000 liter vizet szállít óránként 120 bar nyomáson.

A tisztító hatást tekintve, összehasonlítva más berendezésekével, ahol 600 liter/óra a vízszállítás 70 bar nyomáson, a különbség rendkívül szembetűnő. Mindemellett az autómosás gyorsabb és ezáltal magasabb a jövedelem termelő képesség.

A magasnyomású szivattyúk fordulatszámát frekvencia szabályzó vezérli, ami azt jelenti, hogy alacsony nyomás esetén (pl. habosításnál) mindig annyi vízzel dolgozik, amennyi az adott mosási feladathoz szükséges. Másik fontos jelentősége, hogy a frekvencia-szabályzó következtében a szivattyú lassan, ezáltal lágyan indul, illetve lassulva ál le, kiküszöbölve a rendszert terhelő káros nyomáslökéseket.

Kérdés:      Hányszor indul és áll le egy szivattyú az önkiszolgáló mosóban?

Válasz:      Számtalanszor!

Ennek biztosítására a legmegbízhatóbb magasnyomású szivíttyúra van szükség, melyre a legjobb megoldást a CAT szivattyú technológia szállítja.


VEZÉRLÉS

A FOAM JETWASH autómosó technológia vezérlését PLC (programozható logikai kontroller) végzi, ami rendkívül sokféle lehetőséget és rugalmasságot biztosít. Az érintő paneles kezelő felület (HMI) segítségével minden folyamatot lehet ellenőrizni és módosítani, ha szükséges.

Például napi vagy havi bevétel kimutatásokat lehet készíteni, üríteni a készpénz tárolókat, ellenőrizni vagy módosítani a mosóprogramok beállítását, légteleníteni a vegyszer adagoló szivattyúkat, figyelni a magasnyomású szivattyúk üzemóráit, bizonyos szerviz lépéseket végrehajtani, stb.

Ön megmondja a kijelzőn megjelenő hibajelzést, vagy figyelmeztetést, és a CLEANTECH szerviz szakembere megadja rá a kész megoldást.


A HABOSÍTÓ ÉS MAGASNYOMÁSÚ LÁNDZSÁKSAMSUNG DIGIMAX 420

A FOAM JETWASH autómosó mosó beállásai tartalmaznak egy mosó lándzsát, valamint egy speciális kivitelű habosító lándzsát, ami rendkívül gyorsan jó minőségű vegyszerhabot képes kijuttatni.

Mindkét típusú lándzsa “Mosmatic” forgócsatlakozóval van felszerelve, amely a nyomás alatti könnyű elforgatást tesziklehetővé.


VEGYSZERADAGOLÓ SZIVATTYÚKSAMSUNG DIGIMAX 420

A kiváló minőségű IWAKI, japán gyártmányú vegyszer adagoló szivattyúk vannak beépítve, melyek mindig rendkívül pontos adagolási értékeket biztosítanak, mind a sampon, mind a viasz használatakor. Ez szintén a tökéletes tisztítási eredményt garantálja.


MELEGVÍZ ELŐÁLLÍTÁS

Leginkább gáz fűtésű vagy elektromos vízmelegítőt ajánlunk, ami lehet akár hőtárolós kivitelű is, mely egyszerre a padlófűtés és a mosáshoz szükséges meleg víz előállításra egyaránt alkalmas. Ez a berendezés gazdaságos és folyamatos meleg víz előállítást garantál.


 BETÁP VÍZBEKÖTÉS

Biztosítjuk a lehetőségét annak, hogy a FOAM JETWASH háromféle vízvételi helyről üzemelhessen: hálózati víz, esővíz vagy fúrt kút. Ez a három vízbecsatlakozás, természetesen a megfelelő előkészítést követően lehetőséget teremt a tökéletes kombinálhatóság számára, ami jelentős pénzmegtakarítást jelent.


OZMÓZIS-SZŰRŐRENDSZER ÉS VÍZLÁGYÍTÓOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Természetesen mind a két berendezés alapfeltétele a megfelelő és meggyőző eredmény eléréséhez. A FOAM JETWASH vízkezelési technológiája garanciát ad a biztos eredményhez.

A vízlágyító segítségével minden belépő vízcsatlakozás vizét lágyítjuk, ezzel biztosítva a teljes mosóberendezés valamennyi vízzel érintkező elemének vízkőmentességét, ezáltal a hosszú élettartamát,

Az ozmózis szűrőberendezés garantálja a mosás legutolsó fázisában a gépjármű felületének foltmentes és gyors száradását.


KEZELŐ SZEKRÉNY, ÉRMEAUTOMATIKA

A legrugalmasabb fizetési és készpénz kímélő rendszert építjük be külső kezelő egységekbe. Használható 100 Ft-os, 200 Ft-os, 1 EURO vagy 2 EURO pénz érmék, valamint egyedi kialakítású zsetonok is. Lehetőség van egyéb készpénz kímélő fizetési megoldásokra is, mint pl. elektronikus kulcs, chip kártya, vagy mágneskártya.

A kezelő egységen az alábbi mosási programok közül lehet gombnyomással választani:

  1. STOP
  2. HABOSÍTÁS
  3. MAGASNYOMÁSÚ MOSÁS
  4. HABKEFE
  5. ÖBLÍTÉS
  6. VIASZ
  7. SZŰRT VIZES ÖBLÍTÉS
  8. ROVAROLDÁS
  9. FELNI TISZTÍTÁS

Egyéb mosási-tisztítási feladatok beépítésére, programozására is van lehetőség az egyedi igényeknek megfelelően, pl: meleg vizes mosás, motor mosás, levegő lefúvatás, stb.


KÖZPONTI PÉNZLESZÍVÓ RENDSZER

Központi automatikus érme elszívó rendszer kiépítésére is van lehetőség, amely egy központi trezorba gyűjti és tárolja a bedobott pénz érméket. Igény szerint ez szintén megvalósítható a FOAM JETWASH autómosókban.


EGYÉB BERENDEZÉSEK:

A CLEANTECH szintén a legmegfelelőbb szállító a porszívók, kárpittisztítók, parfüm és kis kiszerelésű tisztítószer-kiadó automaták tekintetében is.


KULCSRAKÉSZ TELEPÍTÉS:

Igény szerint és ügyfeleink elvárásainak megfelelően a teljes kulcsrakész kivitelezéssel is állunk rendelkezésére.

end

Elérhetőség

Telefon/Fax: +36 52 873 887

Szaktanácsadás: +36 20 516-3314

Vevőszolgálat: +36 20 516 3015

e-mail: foamjetwash@gmail.com

Nyitva tartás:
hétfőtől-péntekig 8:00 – 16:30

NAPTÁR
2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031